Kreativitet – skaperglede – mestring

Det var en gang en liten bedrift som sydde unike barneklær på bestilling, der barna selv fikk være med å velge farger og design.
Bedriften het LilleBøll, og barna lærte raskt å gjenkjenne den lille apekatten.

Etter hvert startet LilleBøll sykurs for barn og ungdom, og mange kreative og glade barn gikk hjem fra kurs med flotte produkter de selv hadde laget. Sentralt i LilleBølls visjon var kreativitet, skaperglede og mestring.

De samme ordene beskriver fremdeles vår visjon.
Vi er oppriktig opptatt av kreativiteten som driver og inspirerer oss,
den skapergleden vi har og ser når vi er på jobb,
og ikke minst både kursdeltakernes og vår egen mestring.

Covid-19 gjorde at vi måtte tenke annerledes da det brått ble slutt på kursaktiviteten. Og litt etter litt tok en annen retning form for LilleBøll.
Produktutviklingen var i gang, i hovedsak produkter knyttet til laserkutteren vi investerte i like før covid-19 førte til restriksjoner for oss alle. Gjennom kreative prosesser, og gjentatte forsøk med prøving og feiling, har skapergleden virkelig vist seg. Vi har fått til så mye nytt og spennende! Vi har klart å utvikle produkter i skinn og lær av høy kvalitet, praktiske oppbevaringsløsninger i tre, og en rekke muligheter for deg som ønsker en personlig vri på gaver til den som har alt.

Kursene er også i gang igjen, og vi gleder oss til å dele nye kurs med dere, så vel som å videreføre de populære sykursene våre.

Vi håper dere deler vår visjon, og at dere deltar i prosessen i den grad dere ønsker. Bestill våre ferdige produkter, bestill de som gjør-det-selv-pakker der dette er mulig, del kreativiteten deres med oss når dere vil tilpasse personlige gaver, eller bli med på kurs
og opplev mestringen og gleden ved å skape produkter selv.


Følg LilleBøll på Facebook, og sjekk ut både lilleboll.no og kreativ_apekatt på Instagram