Glad i å banke?

Strikkepinnestativ

Smarte løsninger

Vi har laget flere forskjellige byggesett i finér som er til hjelp for oppbevaring av saker og ting som ofte flyter litt rundt omkring. 

Byggesettene er skjært med laser og kan graveres med din egen tekst eller logo. Delene passer nøyaktig sammen og det er ikke behov for lim under monteringen. Du banker ganske enkelt de litt trange delene forsiktig sammen. De enkleste settene er fine for litt store barn og de med flest deler er gøy for de som er litt større (og for voksne). Og når du er ferdig har du et produkt som løser oppbevaringen av stikkepinner, blyanter, trådsneller eller andre greier du tar vare på.

Vi designer og lager produktene i vårt eget verksted og bruker lokale leverandører.

Nedenfor finner du et lite utvalg av våre Lag det selv produkter.

Lag det selv
Lag det selv
Lag det selv
Lag det selv
400,00 kr
Lag det selv